5 comentarii la „Avocat online whatsapp”

  1. Bună ziua! Am fost căsătorită 7 ani, împreună cu fostul soț Am divorțat la notar, avem o fetita de 5 anișori! Custodie comună cu domiciliul la tata ( în apartamentul comun luat prin prima casă, doar eu și fetita având domiciliul acolo), m am mutat cu fetita în chirie, menționez ca am divorțat din cauza consumului de băuturi alcoolice! El este plecat din țară! Au început amenințările, dacă nu fac cum spun ei ( el împreună cu familia lui), o sa îmi ia fetita! Ce sa fac sa scap efectiv de toate amenințările? Mulțumesc anticipat!

  2. Bună seara! Am un accident cu victime…tatăl meu a decededat într-un accident rutier în urmă cu 6 ani și am fost la un birou renumit de avocatura din Oradea, dar din păcate nu sa rezolvat nimic favorabil, adică nimic concret din partea instanței. Doar mi sa închis telefonul în nas fără explicații și că nu au fost găsiți vinovați. Nici din partea asiguratorului și nici măcar din partea avocatului, unde am două expertize nu a fost nimic. Vă rog…..dacă mă puteți ajuta prin ceva procentaj…..Ajutați-mă!!!! Vă mulțumesc anticipat!

  3. Buna ziua. Sunt cetățean al Ucrainei. Acum locuiesc in Romania, am protectie temporara. Este nevoie să cumpărați o mașină. Dar nu am nici cetatenie romana si nici o firma in Romania care sa o inregistreze pe numele meu. Poate un cetățean al României, cu ajutorul unui notar, să-mi elibereze o împuternicire generală pentru dreptul de utilizare a unui autoturism și pentru orice acțiuni cu acesta? Dacă da, pot folosi această procură pentru a călători cu mașina în alte țări și, dacă este necesar, să o vând? Mulțumesc. Cu stima, Dmitry.

Lasă un comentariu