Avocat asociatii de proprietari – recuperare cote intretinere

Avocat asociatii de proprietari, cabinet de avocat din Bucuresti, recuperare cote intretinere, penalitati, restante intretinere, consiliere juridica. Avocati cu experienta din Bucuresti cu o vasta experienta in solutionarea oricaror probleme ce se circumscriu domeniului asociatilor de proprietari.

Legea aplicabila

Legea nr. 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari.

Norme metodologice de aplicare a Legii nr. 230/200 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari

Reprezentare instanta

Va oferim reprezentare si asistenta in fata autoritatilor si instantelor judecatoresti in scopul recuperarii cotelor de intretinere si a fondurilor speciale.

Consiliere juridica

Va oferim consiliere juridica prin redactarea de opinii juridice scrise privind orice aspecte ce se circumscriu scopului si obiectivelor asociatiei de proprietari.

Infiintari asociatii

Va oferim o gama completa de servicii privind procedura legala de infiintare si functionare a asociatiei de proprietari in conformitate cu dispozitiile legale.

Recuperare cote de intretinere

Serviciile noastre in material recuperarii cotelor de intretinere sunt principal noastra preocupare date fiind statisticile privind restantele proprietarilor la asociatia de proprietari.

Recuperare fonduri speciale

Fond de rulment si fond de reparatie, constituite de catre asociatia de proprietari pot fi recuperate impreuna sau separat cu recuperarea cotelor de intretinere.

Recuperare penalitati / dobanzi

Fie ca exista un sistem propriu de penalizari prestabilit de asociatie, fie ca nu exista si devin incidente dispozitiile legale, pentru orice suma scadenta neachitata va obtinem aceste daune.

Inscriere privilegiul asociatiei

Pentru realizarea creantei cu titlul de contributie la cheltuielile asociatiei de proprietari, va inscriem in Cartea Funciara privilegiul cu titlu de garantie reala imobiliara.

Cabinet avocat Bucuresti

Suntem o echipa tanara si dinamica, ale caror valori tind sa garanteze atingerea obiectivelor clientului si sa consolideze o relatie de incredere si respect cu clientii.

•         Experienta dovedita in litigii si consultanta juridica.

•         Servicii de tip abonament sau prestatie individuala.

•         Reprezentare executare silita.

•         Cereri chemare in judecata asociatii de proprietari.

•         Avocat specializat litigii asociatii de proprietari.

•         Litigii cu asociatiile de proprietari.

•         Consultanta asociatii proprietari.

•         Proces cu asociatia de proprietari.

•         Avocat asociatii de proprietari.

@tatalro

#avocat pentru asociații de proprietari Puteți să ne scrieți pe www.avocatulraspunde.ro sau whatsapp 0722596450 Avocat Juracopschi va raspunde♥️

♬ sunet original – tatal.ro

Vezi si

Onorariu avocat asociatie proprietari

 Litigii cu asociatiile de proprietari

Procese cu asociatiile de proprietari

Avocat asociatii de proprietari bucuresti

 Avocat asociatii de proprietari bucuresti gratis

Reprezentarea asociatiei de proprietari in instanta

Lasă un comentariu