Avocat specializat in: Divort, Partaj, Custodie

Avocat specializat in: Divort, Partaj, Custodie, Civil, Penal, Executari silite, Accidente. Incredere. Experienta. Profesionalism. Succes. Servicii juridice de calitate. Suna acum! Avocat de divort. Despre divortul in Romania, avocat specializat divort, asistenta juridica in procese de divort.

Avocat specializat in: Divort, Partaj, Custodie

COMPLETEAZA FORMULARUL AICI

Cunoaștem faptul că relațiile de familie pot deveni complicate astfel că venim în sprijinul clienților noștri, oferind servicii bazate pe încredere reciprocă, confidențialitate maximă și profesionalism in ceea ce priveste: Divorțul (culpă comună, culpă exclusivă), Despăgubire soț nevinovat, Partajul

bunurilor proprii sau comune, Custodie Copil minor, Autoritate părintească, Stabilire locuință minor, Pensie de întreținere, Program de vizită, Adopție, Tutelă, Nulitate casătorie, Interdicții judecătorești ș.a.m.d.

Procesul de divort implica de cele mai multe ori atat decizii greu de luat, precum si efoturi emotionale dificil de trecut pentru toate partile.
Chiar daca, in anumite situatii, divortul reprezinta in primul rand atat o oficializare a unei rupturi

definitive, deja existente intre doi soti, din punct de vedere legal, divortul poate implica o serie de alte aspecte de discutat si stabilit:

  stabilirea domiciliului copiilor minori dupa divort

  stabilirea autoritatii parintesti (comune sau exclusiv in sarcina unuia dintre parinti) asupra copiilor minori, dupa divort

  stabilirea pensiei de intretinere pentru copii

  stabilirea unui program de vizitare intre copil si parintele la al carui domiciliu nu locuieste copilul

  stabilirea numelui purtat de soti dupa divort

  partajarea bunurilor comune din casatorie – partaj

Necesitatea unui Avocat in procesul de divort

Asistenta unui Avocat in procesul de divort este mai mult decat recomandabila, chiar daca legea nu o impune.
Cunoasterea in amanunt a elementelor ce definesc un astfel de proces, a modului in care fiecare parte isi poate sustine si apara punctul de vedere, efectuarea in cunostinta de cauza si in mod

corect a etapelor si procedurilor implicate de un astfel de proces, reprezinta impreuna elemente absolut necesare in obtinerea unei decizii de divort echitabile si in conformitate cu vointa partilor sau situatia reala existenta.

Lasă un comentariu