Termeni si conditii


avocatulraspunde.ro nu ofera consultanta juridica.

Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si de utilizare detaliate mai jos („Condiţii generale”), precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile.
Atunci cand accesati site-ul, cand il parcurgeti si il utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si necondiţionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu avocatulraspunde.ro
Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate.
In cazul in care nu acceptati Termenii si Conditiile prezentate, va rugam sa parasiti acest website.
Prin “ Utilizator ” se intelege orice persoana fizica sau juridica care acceseaza platforma avocatulraspunde.
avocatulraspunde.ro este o platforma tehnologica care faciliteaza conectarea Utilizatorilor ( si a orcaror persoane care au creat un profil in contul lor de Utilizator, sau un cont pe acest Site ) cu avocatii agreati si avocatul robot aflat in proprietatea avocatulraspunde.ro
Toti furnizorii care livreaza servicii prin avocatulraspunde.ro, sunt profesionisti independenti, exclusiv responsabili pentru serviciile care le furnizeaza.
avocatulraspunde.ro nu practica avocatura sau orice alta profesia licentiata si nu interfereaza cu practica juridica sau orice alta profesie licentiata a furnizorilor, fiecarea dintre acestia fiind responsabili pentru serviciile lui si inconformitate cu cerintele aplicabile profesiei si licentei lui.

1. MARCA SI DREPTUL DE AUTOR
Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat in scris de catre avocatulraspunde.ro Toate drepturile sunt rezervate avocatulraspunde.ro.

2. SERVICII OFERITE
Prezentul site, avocatulraspunde.ro, ofera acces in platforma web care va permite sa accesati serviciile de informare oferite de catre furnizori, (numite in continuare “SERVICII”), astfel cum sunt explicate in continuare avocatulraspunde.ro nu practica avocatura sau orice alta profesia licentiata si nu interfereaza cu practica juridica sau orice alta profesie licentiata a furnizorilor, fiecarea dintre acestia fiind responsabili pentru serviciile lui si inconformitate cu cerintele aplicabile profesiei si licentei lui. Astfel, avocatulraspunde.ro, ofera posibilitatea Utilizatorului/Vizitatorului, de a obtine intr-un termen cat mai scurt, informatii despre sanatate, prin mijloace de comunicare online. Toți Furnizorii de INFORMATII JURIDICE care livrează Servicii pe platforma avocatulraspunde.ro sunt profesioniști independenți exclusiv responsabili pentru serviciile pe care fiecare vi le furnizează.

3. NEANGAJAREA RASPUNDERII
avocatulraspunde.ro nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul avocatulraspunde.ro, al furnizorilor sai sau prin erori de omisie din partea utilizatorului.

4. GARANTII SI LIMITARI
avocatulraspunde.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. avocatulraspunde.ro isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a Utilizatorului respectiv a Furnizorului. avocatulraspunde.ro nu ofera nici o garantie in ceea ce priveste starea de functionare a computerului personal al Utilizatorului respectiv a Furnizorului. avocatulraspunde.roisi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a Utilizatorului. Acest site va fi accesat de buna voie, iar Utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site. avocatulraspunde.ro nu permite cu buna stiinta persoanelor sub varsta de 18 ani sa creeze Conturi care sa permita accesul la site-ul nostru.

5. UTILIZAREA SERVICIILOR DE CĂTRE MINORI
Serviciile sunt disponibile pentru utilizarea de către minori însă doar in prezenta si asistati de catre părintele sau tutorele legal al acestuia. Dacă vă înregistrați ca părintele sau tutorele legal în numele unui minor, veți fi pe deplin responsabil pentru conformarea cu acești Termeni de Utilizare.

6. CONFIDENTIALITATE
Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a avocatulraspunde.ro, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe Site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. avocatulraspunde.ro se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. avocatulraspunde.ro nu va transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul www.avocatulraspunde.ro conform prezentului document.

7. COLECTAREA SI PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

8. INFORMATII PENTRU UTILIZATORI/VIZITATORI
Ca utilizator (vizitator) avocatulraspunde,ro va recomanda: sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, care sa ajute furnizorii de servicii in vederea oferirii sfaturilor si opiniilor personale. ca, in calitate de detinator al datelor personale furnizate, sa uzati de posibilitatea de a mentine, innoi si sterge datele furnizate in orice moment.

9. TERMENI DE ACHIZIȚIE ȘI TAXE
Sunteți de acord să plătiți toate taxele și tarifele aferente Contului dumneavoastră în conformitate cu termenii de facturare, taxe și tarife în vigoare la momentul la care taxa sau tariful este datorat și plătibil cu exceptia cazului in care taxele sunt platite de altcineva ( angajatorul dumneavoastra ) sau beneficiati de o reducere/cod promotional oferit de avocatulraspunde.ro sau partenerii sai, cu care veti beneficia de reducerea partiala sau totala a taxelor pentru o perioada aferenta codului promotional sau a campaniilor de marketing efectuate. avocatulraspunde.ro își rezervă dreptul de a modifica sau implementa o nouă structură de tarifare în orice moment anterior facturării dumneavoastră pentru plata inițială sau pentru plăți viitoare datorate în conformitate cu acești Termeni de Utilizare. Pe durata abonamentului de acces nu vi se vor percepe comisioane suplimentare pentru nici un serviciu acoperit de tipul de abonament ales. In cazul unei majorari a taxei de membru, va vom anunta in prealabil si va vom intreba daca doriti sa continuati accesul in platfoma si calitatea de membru. Puteti anula abonamentul in orice moment pana la expirarea celor 30 de zile calendaristice aferente abonamentului lunar sau a celor 360 zile calendaristice aferente abonamenului anual, in caz contrar, abonamentul ales se prelungeste automat pe perioada nedeterminata, cu plata automata a perioadei de abonament ales initial in prima zi dupa expirarea abonamentului initial optat, pentru clarificare: daca nu anulati abonamentul pana in ultima zi de valabilitate, se considera faptul ca sunteti de acord ca abonemntul sa fie prelungit pentru inca o perioada similara, urmand ca plata sa fie debitata in continuare, conform metodei de plata optate. In situatia in care intelegi sa anulati abonamnetul optat inainte de terminarea perioadei pentru care ati efectuat plata, sumele de bani platite nu va sunt restituite.

10. SESIZARI. PLANGERI.RECLAMATII
În cazul în care considerați că v-a fost încălcată viața privată, ati fost insultat, vi sa adus atingere demnitatii persoanale ca urmare a serviciilor puse la dispozitie de catre Terte persoane care va oferea sfaturile, opiniile sau alte informatii despre sanatate, va puteti adresa pe contact@avocatulraspunde.ro intr-un termen cat mai scurt, printr-o notificare in scris la adresa societatii sau in pagina de CONTACT din SITE sau la adresa de e-mail. Nu vom recurge la represalii și nici nu vă vom penaliza pentru depunerea unei plângeri. avocatulraspunde.ro nu este in masura a aplica o sanctiune disciplinara sau pecuniara Furnizorilor de servicii

11. REZILIERE
Va puteti dezactiva contul in orice moment, din orice motiv, direct din Contul dumneavoastra din SITE, sau prin expedierea unui e-mail la adresa contact@avocatulraspunde.ro avocatulraspunde.ro poate suspenda sau anula, pe periada nedeterminata, utilizarea site-ului/contului de catre dumneavoastra pentru orice motive, in orice moment. Sub rezerva legislatiei in vigoare, avocatulraspunde.ro isi rezerva dreptul de a mentine, sterge sau distruge toate comunicatiile si materialele postate sau incarcate pe site, in conformitate cu procedura interna de pastrare a arhivei si/sau politicile de distrugere a continutului

12.DISPOZITII FINALE
Este interzis sa cesionati sau sa transferati aceste Conditii, fie integral, fie partial, fara a avea acordul prealabil in scris din partea avocatulraspunde.ro. Aceste Condiții constituie intregul acord si intreaga intelegere dintre parti cu privire la obiectul acestora si anuleaza si inlocuiesc toate acordurile si angajamentele anterioare sau concomitente cu privire la obiectul vizat. In aceste Conditii, termenii „inclusivˮ si „includ(e)ˮ vor insemna „inclusiv, fara limitareˮ.


Adresa

Bdul. Constantin Brancoveanu 116 Sectorul 4
Bucuresti