CONSULTANTA AVOCAT PRIN TELEFON

VEZI AICI CUM POTI OBTINE CONSULTANTA AVOCAT PRIN TELEFON COMPLETEAZA ACUM


‎  Intreaba un AVOCAT online gratuit de consultanta juridica si litigii. Avocati FOARTE BUNI pe divort,online,muncii,executare si copii

AVOCAT ⚖ I AVOCAT ONLINE I DIVORT I PENAL I MUNCII I EXECUTARE I COPII ‎ ???? AVOCAT : Intreaba un AVOCAT online gratuit de consultanta juridica si litigii. Avocati FOARTE BUNI pe divort,online,muncii,executare
AVOCAT ⚖ I AVOCAT ONLINE I DIVORT I PENAL I MUNCII I EXECUTARE I COPII ‎ ???? AVOCAT : Intreaba un AVOCAT online gratuit de consultanta juridica si litigii. Avocati FOARTE BUNI pe divort,online,muncii,executare

‎ 

Program Non Stop


CINE SUNTEM?
Suntem avocati specializati pe consultanta juridica si litigii in domeniul dreptului familiei,divort si incredintare minori(copii),muncii si executare

silita . Raspundem online gratuit la intrebarile dvs.juridice


CE FACEM?
VĂ OFERIM CONSULTANȚĂ JURIDICĂ GRATUITĂ ONLINE


‎ 
???? COMPLETATI FORMULARUL ACUM SI VA RASPUNDEM IMEDIAT!

În România, avocatul este persoana licențiată în știinte juridice care, ulterior, este admisă în profesie, în baza unui examen organizat

de baroul în care intenționează să profeseze. După admiterea în profesie, avocatul poartă titlul profesional de avocat stagiar, urmând a fi înscris pe Tabloul avocaților stagiari. La înscrierea în barou, avocatul depune un

jurământ într-un cadru solemn. După efectuarea stagiului obligatoriu de 2 ani, avocatul stagiar trebuie să susțină un examen de definitivat organizat de barou, în urma căruia avocatul este înscris pe Tabloul avocaților definitivi.


Dosarele noastre pot fi consultate aici AVOCAT ⚖ I AVOCAT ONLINE I DIVORT I PENAL I MUNCII I EXECUTARE I COPII

În principal, activitatea avocatului se realizează prin consultații cu caracter juridic și prin asistență sau reprezentare în fața instanțelor judecătorești sau a altor organe de jurisdicție.

În exercitarea profesiei, avocatul este independent și se supune numai legii, statutului profesiei și codului deontologic. El promovează și apără drepturile, libertățile și interesele legitime ale omului.

Deși avocații au o formare juridică generală, complexitatea tot mai mare a aspectelor de drept, generată de evoluția societății, a impus specializarea acestora pe diferite ramuri de drept (drept comercialdrept civildrept penaldrept fiscal etc) sau pe categorii de activități:

11 comentarii la „CONSULTANTA AVOCAT PRIN TELEFON”

 1. Bună seara! Va rog sa ne ajutati cu un sfat si eventual ajutor: am primit o executare silită de la un BEJ.din Constanta (inclusiv cu oprire pe contul de salariu ), pentru creditoarea INVESTCAPITAL LTD.Aceasta reclama un contract de credit ptr.o linie de credit ,pe numele soțului meu,din anul 2006. Suma este de 54.237,14 lei plus sumă solicitata de BEJ. Soțul meu contestă valoarea sumei, iar dânșii nu anexeaza nici un fel de rambursare. Rugămintea mea este sa ne ajutati cu un sfat si eventual ajutor ptr.a rezolva cumva situația. Multumesc frumos. Cu stima Elena Niculae.

 2. Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu un sfat.Am plătit 16.000€la antre -contract pentru o garsonieră și joi 25 februarie ar urma să se împlinească data finalizari cu anca 16.000€.Am sunat si la notar și la dezvoltator și mi-au spus că nu sant gata intabularile.Nu stiu ce sa cred

 3. Buna zuia ,am facut o plingere la Politie acum 8 luni ,Am fist agresat de un tip care zice ca el e legea in zona ,am certificat medical 3 zile ,ma amenitat ca ma omaoara da ca mai prinde odata,am sunat la Politie unde am depus plingerea ca nam primit nici un raspuns ,si mi sa raspuns pe un ton ridicat si ca cercetarea la plingerea mea poate dura pina la 3 ani.E posibil asa ceva?Ce e de facut in acest caz daca ma puteti ajuta cun sfat sau ce trebuie sa fac?Multumesc.

 4. Buna ziua am si eu o întrebare. Am o fetita de 2 ani care nu a fost recunoscut a de tata. Acum 5 luni de zile m-am casatorit si actualul sot ar vrea ca sa fie trecut in certificatul de nastere al fetitei si fata sai poarte numele lui. Ce ar trebui sa fac cum se procedeaza?

  • Procedura este numai judiciara de recunoastere
   Pentru mai multe detalii completati formularul de pe site
   Consultații Juridice Live din partea Avocaților Specializați. Solicită Consultanță Online! Cauți un Avocat cu Experiență? Alege un Avocat cu Rating & Review. Programează-te Online! Plata cu Card Bancar. Din fața Laptopului. Fără să te mai deplasezi. Confidențialitate.
   DA CLICK AICI avocat

 5. Buna dimineata,as dori sa ma ajutati cu un sfat,am achizitionat o casa triplex (a noastra fiind cea din mijloc) impreuna cu 1/3 ein terenul comun construit si neconstruit de 514mp.
  170mp este trecut si in cf nostru. Dupa achizitonate,cand s au vandut si celelalte doua case,notarul impreuna cu constructorul au trecut,”drept exklusiv de folosinta” fiecarui vecin pe care 25mp din terenul nostru,deci in total pe 50mp.Este legal aceast lucru ?
  Multumesc mult pt raspuns

 6. Conversația extraconjugala , glume deplasate, întâlniri la sf de program(colega de servici) , conversație chiar și în afara orelor de program poate fi luata în considerare la divorț?!! Plus comportament neadecvat Poate fi baza unui divorț aceste fapte?

 7. Bună ziua dacă mă puteți ajuta ami recupera alocația copilului pe teritoriul germaniei firma carea mia depus dosarul sși luat angajamentul că ei îmi depun actele pentru dosar se vede că nu nu primesc alocația fiului meu nici în romînia și nici aici pe germania lucrez pe teritoriul germaniei din 2020 iulie mau prostit de am înccetat la aia din romînia la care nu știu germană îmi tot vin plicuri la adrese unde eram înregistrată la pimărie dar avînd jobul cu detașări cînd ajungeau acctele la mine expira termenul..

 8. Buna seara!
  Am rugamintea sa imi spuneti cum se poate finaliza sau ce se poate face pentru o hartuire morala la serviciu. Este vb despre sotul meu care fiind secretar la o scoala din mediul rural de 31 de ani.
  Hartuirea morala o face doamna dir. care fiind la baza educatoare, neavand studii superioare, ci doar o echivalare de studii. Este “sustinuta: asa cum arata dansa mereu de dl primar….. Acum cateva zile am chemat ambulata cu nr.25 ATI – cu medic si asistent, pentru ca se simtea f f rau la scoala. Are documente de la UPU unde a stat 7 ore pentru a fi monitorizat si investigat!!
  Doamna dir. face diverse afirmatii, printre care “ca se preface”, “ca nu are nimic” etc.
  Am 38 de ani de vechime in aceasta unitate de invatamant, lucrez de la 18 ani si am avut 14 directori, dar… Va rog sa ma ajutati si sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac sau cum sa procedez???
  Mentionez ca in momentul de fata sotul meu merge la psihiatru in urma celor intamplate!

  Cu stima si respect,
  Gabriela Dobranis

Lasă un comentariu