Caut avocat

Caut avocat. Ai cautat avocat ? Poti gasi avocati online specializati in pensii, divort, penal, civil, amenzi, muncii si cedo pe avocatulRASPUNDE.RO . Apeleaza online Acum! Va ajuta un avocat foarte bun online

Mediul online a devenit unul dincele mai imoprtante medii de informare, iar din acest motiv majoritatea cabinetelor de avocatura sunt prezente pe internet. Internetul reprezinta o modalitate usoara de a fi folosit in cautarea unui avocat pentru diferite spete.
Sunt multi cei care cauta un cabinet de avocat, o casa de avocatura, un avocat pentru divort/partaj…etc sau chiar un avocat din Bucuresti prin intermediul internetului si din acest motiv incercam sa prezentam cateva sfaturi utile in cautarea avocatului potrivit nevoilor dumneavoastra:

– identificati bine domeniul juridic in care se incadreaza speta dumneavoastra, astfel incat sa apelati la un avocat specializat in drept civil, drept penal, drept comercial, dreptul familiei, dreptul muncii, etc.
– de indicat este sa contactati un avocat apropiat ca si locatie de dumneavoastra sau care poate oferii servicii juridice in localitatea dumneavoastra.
– cautati referinte utile despre activitatea si domeniul de expertiza a cabinetului de avocatura pe care intentionati sa-l contactati
– studiati oferta de onorarii pe care o practica cabinetele de avocaura pentru a sti eventualele costuri
– nu in ultimul rand un avocat trebuie sa fie partenerul clientului in solutionarea favorabila a problemelor juridice.

Avocatura în România[modificare | modificare sursă]

În România, avocatul este persoana licențiată în știinte juridice care, ulterior, este admisă în profesie, în baza unui examen organizat de baroul în care intenționează să profeseze. După admiterea în profesie, avocatul poartă titlul profesional de avocat stagiar, urmând a fi înscris pe Tabloul avocaților stagiari. La înscrierea în barou, avocatul depune un jurământ într-un cadru solemn. După efectuarea stagiului obligatoriu de 2 ani, avocatul stagiar trebuie să susțină un examen de definitivat organizat de barou, în urma căruia avocatul este înscris pe Tabloul avocaților definitivi.

În principal, activitatea avocatului se realizează prin consultații cu caracter juridic și prin asistență sau reprezentare în fața instanțelor judecătorești sau a altor organe de jurisdicție.

În exercitarea profesiei, avocatul este independent și se supune numai legii, statutului profesiei și codului deontologic. El promovează și apără drepturile, libertățile și interesele legitime ale omului.

Deși avocații au o formare juridică generală, complexitatea tot mai mare a aspectelor de drept, generată de evoluția societății, a impus specializarea acestora pe diferite ramuri de drept (drept comercialdrept civildrept penaldrept fiscal etc) sau pe categorii de activități:

Caut avocat

Un comentariu la „Caut avocat”

  1. Vreun un răspuns ma ajuta și pe mine ma numesc bolog ilina strada tirici nr 12 A Petrila Hunedoara sa fac o notificare la fb meta irlanda am șters pagina de internet fb com lam dat din greșeală pe fb privacy internet ireland de atunci aplicațiile de telefon nu funcționează bine google tot pe privacy ma îmbolnăvit va rog ajutați-mă vă mulțumesc

    Răspunde

Lasă un comentariu