Avocatii penalisti sunt avocati specializati in domeniul dreptului penal

Avocatii penalisti sunt avocati specializati in domeniul dreptului penal. Ei se ocupa de apararea persoanelor acuzate de infractiuni penale, cum ar fi furtul, violul, asasinatul sau alte crime. Avocatii penalisti lucreaza atat in cadrul birourilor private, cat si in cadrul serviciilor publice de aparare.

Cei mai buni avocati Bucuresti PENALIST
Cei mai buni avocati Bucuresti PENALIST

Dreptul Asigurărilor, Executări Silite, Drept Penal și Contravențional, Dreptul Familiei. Oferim servicii privind Dreptul Societar, Litigii, Dreptul Muncii.

Un avocat penalist are o serie de responsabilitati, cum ar fi:

  • investigarea cazului si a faptelor care stau la baza acuzatiilor
  • consultarea cu clientul si oferirea de sfaturi legale
  • reprezentarea clientului in fata instantelor judecatoresti
  • negocierea unor acorduri de plangere sau a unor tratative cu procurorii
  • reprezentarea clientului in apeluri sau recursuri

Este important sa alegi un avocat penalist experimentat, care are cunostinte solide despre legea penală, procedurile judiciare si tehnicile de aparare. Un avocat penalist bun va lucra in stransa colaborare cu clientul si va face tot posibilul pentru a obtine cel mai bun rezultat posibil in cazul tau.

In ceea ce priveste procedura de selectie a unui avocat penalist, este important sa țineți cont de experienta acestuia în cazuri similare cu al dvs, reputatia sa profesionala, metodele sale de lucru si tarifele practicate. Este recomandat sa luati legatura cu mai multi avocati penalisti si sa discutati despre cazul dvs. inainte de a va decide asupra unuia.

Avocatii penalisti sunt avocati specializati in domeniul dreptului penal

Lasă un comentariu