Programează o Consultație Juridică cu un Avocat Online

Programează o Consultație Juridică cu un Avocat Online și Economisește Timp și Bani. Consultații Online de la Avocați Specializați. Soluții Complete. Onorarii Corecte. Servicii: Drept Comercial, Drept Penal, Dreptul Familiei, Dreptul Muncii, Drept Societar, Drept Civil

COMPLETEAZA FORMULARUL AICI(RASPUNDEM GRATUIT)

Întâmpinați o problemă de natură juridică și aveți nevoie de sfatul unui avocat bun?

Fie că aveți nevoie de o consultanță juridică sau de un avocat online permanent care să va reprezinte, echipa noastră de avocați este chiar aici. Intrați în legătură cu avocați online specializați pe problema dumneavoastră.

Vă oferim flexibilitatea și comoditatea de care aveți nevoie, indiferent de expertiza avocatului dorit.

Altii au cautat

Căutări similare

Consultanta avocat online gratis

Avocat online non stop gratuit

Avocat online whatsapp

Consultanta avocat prin telefon

Avocat gratuit telefon

Consultatie avocat

Intrebari avocat online

Consultanta avocat pret

Programează o Consultație Juridică cu un Avocat Online

4 comentarii la „Programează o Consultație Juridică cu un Avocat Online”

  1. Doresc sa stiu daca am dreptul la casa soacrei mele unde am locuit impreuna cu sotul si copilul timp de 20 de ani,mentionez ca sotul meu a decedat .Casa este pe numele soacrei mele aceasta avand 82 de ani si un istoric medical de dementa mixta.avand aceasta boala ne este teama ca cineva sa cumpere casa de la ea pe bani de nimica.multumesc

  2. Buna ziua!
    in urma unui raport de expertiza judiciara am fost îndrumata sa solicit în instanță modificarea titlului de proprietare astfel încât terenul pe care îl moștenesc (1 ha) să fie mutat dintr-o parcelă în alta. Am făcut acest lucru, numai că terenul care îmi revenea a fost întabulat de altă/alte persoane. Pe parcela respectivă nu mai este loc pentru terenul pe care îl moștenesc, în schimb pe parcela unde se afla inițial terenul pe actul de proprietate (inainte de hotărârea judecătorească) există loc unde aș putea face întabularea. Inginerii cadastrali pe care i-am consultat spun că, chiar dacă s-ar face repoziționarea terenurilor, tot nu ar fi încă 1 ha care mi se cuvine în parcela obținută prin hotărâre judecătorească.
    Ținând seama că pe parcela inițială există teren liber, iar eu accept să-l primesc pe parcela care era scrisă inițial în titlul de proprietate aș vrea să știu dacă se poate anula cumva prima hotărâre judecătorească si ce ar trebui să fac în acest sens. Mulțumesc anticipat pentru răspuns.

Lasă un comentariu Anulează răspunsul

Exit mobile version