Singura casa de avocatura din Romania ai carei avocati sunt specializati pe divort

Singura casa de avocatura din Romania ai carei avocati sunt specializati pe divort https://avocatulraspunde.ro VEZI ACUM AVOCAT BUN DIVORT

 servicii de consultanta specializata si de asistenta si reprezentare in instanta pentru toate tipurile de cazuri de dreptul familiei, inclusiv divort, exercitarea autoritatii parintesti, partaj judiciar si cazuri internationale – precum divortul international, rapirea internationala de minori si altele asemenea.

Abordarea noastra ii ajuta pe clienti sa intelega procesul si implicatiile sale juridice si practice, astfel incat complexitatea, costurile si timpul necesar pentru solutionarea conflictelor sa fie cat mai reduse.

Asistenta si reprezentarea in instanta se axeaza pe solutii special concepute pentru fiecare caz in parte, plecand de la interesele si obiectivele clientilor si asigurandu-se mereu confidentialitatea si discretia cuvenita.

DOMENII DE EXPERIENTA

Suntem singura casa de avocatura din Romania specializata in servicii juridice complete de dreptul familiei.

Singura casa de avocatura din Romania ai carei avocati sunt specializati pe divort

IN CIFRE

  • 7 ani de experienta
  • 30 de consultante la sediu in fiecare luna
  • 50 de consultante on-line in fiecare luna
  • 200 de termene de judecata in fiecare an
  • 500 de milioane de Euro, valoarea bunurilor negociate in partaje
  • 750 de dosare solutionate
  • 97% rata de hotarari favorabile in dosare cu minori
  • 98% din clienti ne recomanda

CUSTODIA COPIILOR
Modalitatea de exercitare a autoritatii parintesti (custodia) se reglementeaza obligatoriu odata cu divortul parintilor. Dar este posibil ca parintii sa nu fi fost casatoriti, caz in care custodia se solutioneaza intr-un proces distinct. 

PARTAJUL BUNURILOR COMUNE
Societatea noastra va poate sfatui si asista in legatura cu solutii eficiente de solutionare rapida si onesta a partajului bunurilor comune.

RAPIRE INTERNATIONALA DE COPII
Serviciile Societatii in aceste cazuri sunt complete, incluzand atat asistenta si reprezentare in fata instantei, cat si indrumare in vederea executarii silite a hotararii favorabile

TAGADA DE PATERNITATE
Disputele de acest tip sunt tratate cu profesionalism si discretie totala de catre Societatea noastra, in scopul protejarii si respectarii intereselor clientilor nostri.

Un comentariu la „Singura casa de avocatura din Romania ai carei avocati sunt specializati pe divort”

  1. De 3 de ani de zile nu mai stau cu sotul.Sotul este plecat in Anglia de 2 ani de zile nu a venit acasa sa vada pe copilul sau.Nu se intereseaza de copil nu ma ajuta cu nimic doar atunci cand ma cert cu el sa trimita bani la copil.Alocatia de stat nu am vazut de 2 ani si nici nu a venit sa faca cardul ca este expirat pentru alocatia .Am fost batuta si gonita din casa si a vrut sa ma omoara cu cutitu.Copilul sa imbolnavit din cauza lui a promis multe dar nu a tinut promisiunea pentru copil .si vreau sa divortezi de el ca acuma este in Romania si de 3 zile nu a mai cautat pe copilul sau .si sotul a vrut sa omoara si pe un prieten a lui fratele meu .Si nu stiu cum sa procedezi in legatura de divort

Lasă un comentariu Anulează răspunsul

Exit mobile version